Selecteer een pagina

Neem contact op

Adres

Boompjes 9
Almkerk

Telefoon & whatsapp

+31 42921064

E-mail

info@infinitybouw.nl

Gegevens

KvK: 77048741
BTW: NL003151861B04
NL 24 KNAB 0604 0964 61

Laat een bericht achter

F.A.Q.

Waar kan je ons mee helpen?

Ik zeg altijd, alles is mogelijk. Vandaar ook dat ik voor ‘Infinity’ als naam heb gekozen! Wat je bouw of verbouw wensen ook zijn, ik denk met je mee voor de mooiste oplossing. Of het nu een grote klus of een kleine klus is, ik ben pas tevreden wanneer jij blij bent. En om dat te bereiken gebruik ik mijn oog voor detail om alles perfect af te ronden.

Hoe kan ik je het beste bereiken?

Het grootste deel van mijn werk ben ik met m’n handen bezig, daardoor zit niet veel op mijn telefoon. Daardoor kan het zijn dat ik niet opneem of later op je bericht reageer. Spreek dan mijn voicemail in of stuur me een berichtje (WhatsApp of e-mail), dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zijn de kosten als we van je diensten gebruik willen maken?

Ik weet dat het leven al duur genoeg is. Daarom maak ik afhankelijk van jouw wensen een keuze tussen verschillende materialen, waarbij kwaliteit uiteraard voorop staat. Ik kan je helpen op projectbasis of op basis van de gewerkte uren. Samen kijken we wat voor jou mogelijk is en hoe we binnen jouw budget het mooiste resultaat kunnen behalen. Voel je vrij om een offerte aan te vragen.